Yolie Dijkers

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht in de richting psychologie van arbeid, gezondheid en organisatie. Vervolgens heb ik 15 jaar bij de ArboUnie gewerkt en sindsdien sta ik geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog.

Vanaf 2006 heb ik gewerkt in een praktijk voor eerstelijnspsychologie in Best waarbij ik ook mijn registratie tot eerstelijnspsycholoog NIP heb behaald.

In 2009 ben ik gestart met Psychologiepraktijk De Groote Wielen in het gezondheidscentrum.
Ik bied hulp aan volwassenen met problemen van psychische aard.
Het werken in het gezondheidscentrum bevalt me prima. Het is leuk om met allerlei disciplines samen te werken. Het directe overleg dat mogelijk is met de verwijzer, de huisarts in dit gezondheidscentrum, zie ik ook als een groot voordeel in de begeleiding van cliënten. Natuurlijk is het ook mogelijk om je bij mij aan te melden als je een andere huisarts hebt.

Ik heb aan een aantal cliënten gevraagd hoe zij mij zouden omschrijven. Daaruit komt naar voren dat ze mij als een open, warm persoon ervaren bij wie ze zich veilig voelen. Ook geven ze aan dat ik goed kan luisteren, duidelijk zaken uit kan leggen en structuur bied. Door samen naar moeilijke situaties te kijken, leren ze dat ze met meer afstand naar gebeurtenissen kunnen kijken waardoor het vaak luchtiger wordt en ze ook leren relativeren. Ook waarderen ze mijn practische instelling en hebben ze veel aan tips en handvatten die ik bied.

Registraties

Gezondheidszorgpsycholoog (BIG nummer: 69050894725)
Eerstelijnspsycholoog NIP
EMDR practitioner

Beroepsverenigingen en zorggroep

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:
LVVP: Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (www.lvvp.info)
NIP: Nederlands Instituut voor Psychologen (www.psynip.nl)  
VEN: Vereniging EMDR Nederland (www.emdr.nl)

Kwaliteitseisen

Ik voldoe aan de volgende kwaliteitseisen, voortvloeiend uit mijn beroepsregistratie: intervisie, visitatie, bij- en nascholing, registratie-eisen voor specifieke behandelvaardigheden (zoals voor EMDR) en hanteer de beroepscode van mijn beroepsvereniging. Al deze informatie is ook vermeld in het kwaliteitsstatuut. Dit ligt ter inzage op de praktijk.

 

Yolie Dijkers
T: 06-23206934
E: ydijkers@ppdegrootewielen.nl
KVK: 17255621
Agb code praktijk: 94055472
Agb code zorgverlener: 94004685

 

 

 

 

 


 

Laatste Nieuws

Zomervakantie 2024
Lees meer
Mamacafé in Berlicum op 22 februari 2024
Lees meer
Podcasts rondom zwangerschap, bevalling en de periode erna.
Lees meer

Voor het nieuwsoverzicht klik hier